PERNEL Sweden AB
/

Se spabadet på Hugo Eriksson bil i Storå

 

 Om Oss:

PERNEL är ett familjeföretag med målsättningen att erbjuda kvalitetsprodukter till lägsta möjliga kostnad. Innan vi startade försäljningen av PERNELs spabad har vi testat dem i svensk miljö i mer än 2 år för att säkerställa att kvalité och funktion uppfyller våra krav. För att minimera kostnaderna arbetar vi med leverans direkt från fabrik utan fördyrade mellanhänder. Vi lagerhåller hos en logistikpartner och har inga utställningslokaler som fördyrar produkten.

Kundrecensioner:

 "Spabadet från Pernel är helt perfekt för oss. Olika djup på sitt- och liggplatserna samt lätt att öppna och stänga med locklyften. Vi är fantastiskt nöjda med vårt spabad och den hjälp vi fått av Pernel. Det är helt underbart att efter en lång dag krypa ned i det varma vattnet och bubbla lite"

 // Fam. Gyllby, Lindesberg.


"Galet nöjd. Mina barn badar nästan varje dag. Det är en underbar känsla att kunna gå från tanke till handling momentant, dvs från badsugen till badande i varmt bad- inga väntetider på spolande vatten i ett badkar. Även jag badar flera gånger i veckan, ett perfekt sätt att snabbt koppla bort arbetsdagens tyngd"

//Anders Nygren, Bromma.


"Vi är jättenöjda! En lyx i vardagen! Skönt för både kropp och själ! Bra att man kan välja om man vill sitta eller ligga i den. Rymligt och bra djup. Lagom med massagemunstycken och att det är reglerbart. Toppen med locklyft. Det bästa är att man kan använda den året om." 

//Linda Östlund, Lindesberg.


"Bra kvalitet. Det absolut bästa är massagestyrkan och möjligheten att styra styrkan och olika zoner. Locket är väldigt smidigt att öppna o stänga så det går snabbt att komma i och ur badet. Djupet på det är fantastiskt bra eftersom vi är ganska långa personer som vill komma ner helt. Lätt att rengöra och ta ur filter vid underhåll. Har ett par minus: Belysningen har kort intervall i färgerna, upplevs lite oroligt. Skulle vara tacksam med instruktioner på svenska. Vi är väldigt nöjda. Vi använder badet minst två-tre gånger i veckan, är fantastisk skön avkoppling"

// Tony och Marina, Frövi.


"Vi har haft vårt spabad från Pernel i ett halvår och är mycket nöjda. Badet används flitigt av samtliga i familjen trots att det inte längre är "nyhetens behag". Det är verkligen livskvalité att kunna gå ut och sätta sig i det varma badet, speciellt under den kalla och mörka årstiden.
Reningen fungerar fint och badet verkar även vara bra isolerat."

// Anders Sjöberg, Lindesberg.